Föreläsningar

Bygg broar mellan förorten och näringslivet genom inspirerande föreläsningar

Våra föreläsningar är inte bara en källa till kunskap och inspiration, de är en väg till förändring och framgång. Låt dig inspireras av våra talare och ta steget mot en bättre morgondag.

Våra föreläsningar

01. Boka Khalid, grundare till For The People

Få en unik inblick i Khalids och For The Peoples resa och insikter genom att boka honom som talare på er nästa event eller konferens. Hans erfarenheter och vision kommer att inspirera och motivera publiken.

02. Inspirerande ungdomstalare

Ge era deltagare en möjlighet att höra ungdomar berätta sina egna historier och dela sina perspektiv. Dessa talare är inte bara inspirerande, de är också beviset på potentialen hos unga människor.

03. Hyr en konferencier från förorten

Skapa en unik och inkluderande upplevelse genom att anlita en konferencier med lokal förankring. Genom att ge en plattform för röster från förorten, skapar ni en atmosfär av gemenskap och förståelse.

04. Bygga broar mellan förort och näringslivet

Sammanlänkade möjligheter: Att bygga broar mellan förort och näringsliv” tar upp vikten av att skapa starka och hållbara broar mellan förorten och näringslivet. Genom inspirerande och engagerande berättelser och exempel utforskar föreläsningen hur samhället kan dra nytta av att minska klyftan och överbrygga hinder som kan finnas mellan dessa två viktiga delar av samhället.

05. En oväntad väg: Att hitta sin passion i det oväntade

Denna inspirerande föreläsning handlar om en talares oväntade resa mot att hitta sin passion och uppfylla sina drömmar. Genom att dela med sig av sina egna personliga erfarenheter och vägen mot att övervinna rädsla och tvivel, inspirerar talaren till att våga följa sitt hjärta och söka sin inre passion. Med en djup berörande historia visar föreläsningen på betydelsen av att vara öppen för möjligheter och följa sin egen unika väg till framgång.

06. Valfritt ämne

Utforska en värld av skräddarsydda föreläsningar med oss på For The People. Vi tror på att erbjuda inspirerande och engagerande tal som är anpassade efter dina specifika behov och intressen.

Oavsett om du söker fördjupning inom utanförskap, gripande historier, om livet i förorten, om kriminalitet, ledarskap, mångfald och inkludering, karriärutveckling, entreprenörskap eller andra ämnen, har vi experter som kan leverera kraftfulla föreläsningar som berör och inspirerar. Våra skräddarsydda ämnen kan inkludera allt från att navigera i förändring, att bygga starka team, att övervinna motgångar till att främja innovation och framgång.

Låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd och meningsfull föreläsning som levererar resultat och gör skillnad för din publik.

Fördelar med våra föreläsningar
Boka föreläsning

När du skickar din intresseanmälan accepterar du vår hantering av dina personuppgifter samt så accepterar du att vill ta emot marknadsföring från oss.

Registrera dig som företag